ljubuški

Dani otvorenih vrata RK Izviđač i ŠR Izviđač

dani otvorenih vrata
13.06.2016.
u 11:02

U želji da svim zainteresiranim kandidatima i ostalim u izravnom kontaktu pružimo detaljne informacije vezane za Rukometni klub Izviđač,Škola rukometa Izviđač poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake na "Dane otvorenih vrata ŠR Izviđač" koji će se održati po završetku školske godine od 14. do 25. lipnja 2016. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, od 08 do 09:30 sati.

Želja nam je da buduće polaznike škole, roditelje i širu javnost upoznamo s radom Škole rukometa Izviđač te ih detaljno informiramo o trenažnom procesu i pratećim sadržajima koje škola pruža.

Uz detaljne informacije o upisu, uvjetima treniranja, programima treniranja, turnirima (domaćim i međunarodnim), posjetitelji će imati prigodu upoznati se sa igračima RK Izviđač i trenerima škola, razgledati prostore gdje se odvija trenažni proces te dobiti ostale informacije o radu RK Izviđač i ŠR Izviđač.

U navedenom razdoblju Škola rukometa Izviđač, u okviru "Dana otvorenih vrata" organizira i omogućuje svim zainteresiranim kandidatima od prvog (1) do četvrtog (4) razreda devetogodišnjeg obrazovanja BESPLATNE treninge rukometa. Kroz trenažni proces, turnire i zabavne sadržaje svi kandidati će se upoznati sa čarima koje nudi rukometni šport, a onima koji se nakon toga odluče upisati u redovitu školu rukometa bit će omogućeno da kroz kvalitetan i stručan rad trenerskog kadra postanu dio pobjedničkog tima.

Polaznici koji žele proći kroz trenažni proces BESPLATNE škole rukometa u okviru "Dani otvorenih vrata ŠR Izviđač" trebaju popuniti Upisni list i dostaviti ga u ured Izviđača u Gradskoj športskoj dvorani, a mogu upisni list predati i treneru. Prijave se također mogu izvršiti i na broj telefona 039 830 552, na e-mail:izvidjac@izvidjac.com ili osobno doći u prostorije RK Izviđač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?