Pripreme: NK Široki Brijeg

Danas na travnjaku kampa Musa - Karačić treći pripremni ogled

04.07.2018.
u 08:15

Ostao je samo tjedan dana do utakmice na Pecari protiv slovenskih Domžala u 1. pretkolu Europske lige. Bit će to 51. službena utakmica Širokobriježana u Uefinim kupovima.

Momčad trenera Borisa Pavića sprema se za ovu utakmicu (i cijelu sezonu) već treći tjedan. Nakon slobodnoga vikenda, nogometaši su na cjelodnevnom boravku u hotelu Park. U ponedjeljak i utorak trenirali su izjutra i poslijepodne.

Sve podređeno Domžalama

- Danas ćemo odigrati treću pripremnu utakmicu. Nakon Goška u Gabeli (0:0), Željezničara na Pecari (2:1), na travnjaku kampa Musa - Karačić igrat ćemo protiv selekcije igrača bez kluba, koji treniraju u Međugorju pod nadzorom Ivana Spajića, predstavnika ugledne londonske menadžerske agencije “VII Law Football”. Sve smo podredili utakmicama protiv Domžala. Ne krijem, naš je cilj proći Slovence - rekao nam je trener Širokoga Boris Pavić nakon poslijepodnevnoga treninga u utorak na travnjaku kampa Musa - Karačić na Blatu. Bude li kako je poželio trener Pavić, pričat će se o pravom podvigu.

Ugledni “skalpovi”

Naime, trećeplasirana momčad nedavno završenog prvenstva Slovenije (iza Olimpije i Maribora) ima u svojoj kolekciji pobjeda u Uefinim kupovima i takve “skalpove” kao Hapoel Tel Aviv, Stuttgart, West Ham..., a prošle godine Domžale su, nakon estonske Flore i islandskog Valura, izbacile njemačkoga bundesligaša Freiburg (2:0, 0:1) te tek u četvrtom kolu “stradale” protiv francuskoga Marseillesa (1:1, 0:3) koji je kasnije stigao do finala Europske lige. S Pecare prate događanja u redovima Domžala. I oni se spremaju te igraju pripremne susrete. Dosad su odigrali četiri utakmice (Schendija Tetovo 1:1, Vardar Skoplje 1:2, Sturm Graz 1:3, Rabotnički Skoplje). Dakle, još Domžale čekaju prvu pobjedu ljetos... Nadati je se da je neće naći na Pecari 12. srpnja (20), kada igraju Široki Brijeg i Domžale. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije