uoči maroka

Dalićev džoker nije trenirao zbog viroze, trojica se pripremaju odvojeno

Vatreni
Goran Stanzl/PIXSELL
16.12.2022.
u 18:34

- Možda je 1998. bronca imala veći značaj, ali ni ova neće biti ništa manje značajna ako Bog da. Jako je važno ponoviti uspjeh, jer je velika razlika biti treći ili četvrti - rekao je izbornik

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra će od 16 sati protiv Maroka igrati utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vatreni su dosad na Mundijalima osvojili dva odličja - srebro u Rusiji 2018. i broncu na svom debiju u Francuskoj 1998., koju upravo imaju priliku ponoviti. 

- Sad je ovo malo drugačija stvar u odnosu na 1998. godinu jer smo napravili još veći uspjeh sa srebrom, a svako novo Svjetsko prvenstvo znači puno. Možda je 1998. bronca imala veći značaj, ali ni ova neće biti ništa manje značajna ako Bog da. Jako je važno ponoviti uspjeh, jer je velika razlika biti treći ili četvrti. Ipak smo mali i po tom segmentu radimo velike uspjehe - rekao je na konferenciji za novinare izbornik Zlatko Dalić.

Prema posljednjim informacijama, četvorica reprezentativaca danas nisu trenirala s ostatkom momčadi. Dejan Lovren, Josip Juranović i Marcelo Brozović treniraju odvojeno, dok je Nikola Vlašić ostao u hotelu zbog viroze i propustio zadnji trening.  

Odluke o tome tko će igrati pada na sam dan utakmice, očito još ima nepoznanica vezanih uz sastav vatrenih. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije