OTKRIVENA TAJNA:

Crvena zvezda je pregovarala sa Šukerom!

Šuker
04.04.2016.
u 19:40

Srpski stručnjak Ljupko Petrović, čovjek koji je 1991. doveo Crvenu zvezdu na europski tron, otkrio je vrlo zanimljive planove koje je imao beogradski klub nakon osvajanja Kupa prvaka.

Crvena zvezda je pobjedom protiv Marseillea u finalu Kupa prvaka 1991. godine stigla na krov Europe, ali s raspadom Jugoslavije se raspala i pobjednička momčad, prenosi Net.hr

‘Sve propalo zbog rata’

“Da nije bilo rata, siguran sam da bi Crvena zvezda nekoliko godina bila u vrhu europskog nogometa. Raspad zemlje, rat u Hrvatskoj, sankcije i zabrana igranja utakmica u Beogradu, utjecali su na to da sjajna generacija prinudno siđe s velike scene”, prenosi Petrovićeve riječi Sportski žurnal.

Otkrio je iskusni stručnjak i da je Zvezda imala velike planove, između ostaloga i dovođenje današnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera koji je u to vrijeme igrao u Dinamu.

“Dragiša Binić i još nekoliko starijih igrača spremali su se u inozemstvo. Planirali smo dolaske Davora Šukera i Slaviše Jokanovića. Započeli su pregovori, ali je zbog rata sve propalo”, istaknuo je Petrović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije