primio rukometaše

Čović počasni član kluba HMRK Zrinjski Mostar

HMRK Zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/4
12.09.2016.
u 14:48

Čović je zahvalio izaslanstvu kluba na iskazanoj časti, te istaknuo kako će i dalje, u okviru svojih ovlasti i mogućnosti, nastaviti potpomagati rad kluba

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio je u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru izaslanstvo Hrvatskog muškog rukometnog kluba Zrinjski Mostar, te mu je tom prigodom uručena iskaznica počasnog člana kluba, kao i dres s imenom i brojem 10.

Izaslanstvo HMRK Zrinjski Mostar činili su Vedran Škobić, predsjednik kluba, Branislav Stojkić, potpredsjednik kluba, te Dario Pušić, predsjednik skupštine kluba.

Članovi izaslanstva zahvalili su hrvatskom članu Predsjedništva BiH Čoviću na višegodišnjoj potpori, u koju su, kako su istaknuli, mogli postići značajne rezultate.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Čović zahvalio je izaslanstvu kluba na iskazanoj časti, te istaknuo kako će i dalje, u okviru svojih ovlasti i mogućnosti, nastaviti potpomagati rad kluba.

HMRK Zrinjski Mostar trenutačno je sedmi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za sezonu 2016./2017., priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije