nogomet

City ima najskuplju momčad, potrošili čak 300 milijuna više od Reala!

12.02.2018.
u 21:40

Prva asocijacija na novac u nogometu većini je vjerojatno PSG. Bogati Parižani se ne libe potrošiti milijune, pa ljetos su oborili i rekord kada su za 222 milijuna eura doveli Neymara iz Barcelone. Međutim, kada je u pitanju uloženi novac u sastavljanje trenutne momčadi, PSG nije na vrhu!, piše Goal.com.

Uvjerljivo prvo mjesto drži Manchester City. Pep, njegovi prethodnici i ljudi iz kluba su na dovođenje igrača koji danas čine vodeću momčad Premier lige uložili čak 878 milijuna eura - daleko najviše što je jedan klub potrošio u povijesti nogometa, otkrio je CIES u svojem najnovijem istraživanju.

Jedini koji se Cityju približio je PSG koji je u slaganje trenutačne momčadi potrošio 805 milijuna eura, treći je Manchester United s potrošenih 747 milijuna eura, a slijedi Barcelona koja je uložila 725 milijuna eura. I to su zapravo jedini klubovi u ligama petice koji su prešli vrtoglavu brojku od 700 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije