IGRAČI NAKON POBJEDE

Cindrić i Mamić: Pobjedu smo posvetili kapetanu Duvnjaku

Pixsell
15.01.2018.
u 07:05

- Nije sve bilo kako smo zamišljali, ali u drugom poluvremenu smo ispoštovali sve dogovore sa sjajnim Stevanovićem na golu - rekao je Karačić.

Hrvatski rukometaši bili su oduševljeni nakon druge pobjede na Euru.

- Prvi puta u životu sam igrao pred ovakvom publikom i bilo je sjajno. Bio je dogovor da ova pobjeda bude za našeg kapetana Duvnjaka. A bit će odlično ako će nas navijači nositi i u sljedećoj utakmici protiv Švedske - kazao je Marko Mamić za RTL i dodao:-

- Švedska ima odličnu momčad, brzo trče. A neće nas zavarati poraz u prvom kolu protiv Islanda.

Mamić je otkrio i detalj iz svlačionice.

- Hrvatski domaći hitovi nas drže u svlačionici sinoć smo tako proslavili.

Luka Cindrić bio je igrač utakmice sa sedam golova i četiri asistencije te je također kazao kako pobjedu poklanja ozlijeđenom Duvnjaku.

- Ovo je za našeg Duleta, a mi rastemo iz utakmice u utakmicu.

Igor Karačić bio je odličan sa četiri gola i isto toliko asistencija.

- Nije sve bilo kako smo zamišljali, ali u drugom poluvremenu smo ispoštovali sve dogovore sa sjajnim Stevanovićem na golu - rekao je Karačić.

Ivan Stevanović je sa sedam obrana, svih sedam u drugom dijelu, bio uz Cindrića jedan od najboljih pojedinaca dvoboja.

  - Naravno da sam zadovoljan jer smo pobijedili island sa sedam razlike i stvarno je bio gušt braniti pred ovakvim navjačima. Slažem se sa izbornikom da je teško pobijediti bez dobrog učinka vratara, a na nama je da obranimo ono što nam omoguće dečki iz obrane i ponudimo još nešto dodatno, izvanredno. Nemamo vremena za slavlje jer nas za dva dana čeka Švedska. Idemo po pobjedu i po sva četiri boda za Zagreb - izjavio je Stevanović. 

- Ne bih htio da se dečko umisli, ali Luka Cindrić je odigrao  fenomenalnu utakmicu i vukao nas je prvo poluvrijeme kada je bilo teško, kazao je Jakov Gojun te dodao: 

- Naravno da nije bilo lako, pogotovo u prvom dijelu kada se nismo uspjeli odvojiti. No, Cindrić je u napadu činio čuda, stali smo čvrsto u 5-1 obrani, a u drugom dijelu je nekoliko Stevanovićevih obrana osiguralo ovako visoku pobjedu.

Dodao je da želi i pobjedu protiv Švedske. 

- U utorak nas čeka Švedska, a mada smo se plasirali u drugi krug, želimo u Zagreb otići sa sva četiri boda - izjavio je Gojun. 

Manuel Štrlek je postigao pet golova i ponovno je bio jedan od najboljih igrača utakmice. 

- Hvala splitskoj publici koja nas je gurala kada je bilo gusto u prvom poluvremenu. Islanđani se nisu dali, makar smo uspjeli u naumu da spriječimo njihovu kontru i polukontru. Ništa nije gotovo, moramo pobijediti i Švedsku i otići s maksimalnih 4 boda u drugi krug.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?