Dinamo odlučio odužiti se

Cicina komemoracija može se pratiti uživo, evo kako

Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSEL
04.03.2021.
u 21:16

Na njegov sprovod na Mirogoj moći će doći samo najbliži, a na komemoraciju u Westinu isto tako. No, klub iz Maksimirske 128 odlučio je prenositi komemoraciju na svome Youtube kanalu

Legendarni Cico Kranjčar je bio u Dinamu od svoje desete godine i u njemu je ostao kao igrač sve do 1983. godine. Kasnije se u najdraži klub vraćao i kao trener, a koliko su ga svi dinamovci voljeli, prepričavat će se još generacijama. Lutka plave kose s Dinamovim dresom krasila je i krasit će još mnoge vitrine. Stoga je upravo Dinamo odlučio odužiti se Cici i svojim navijačima barem djelomično. 

Naime, na njegov sprovod na Mirogoj moći će doći samo najbliži, a na komemoraciju u Westinu isto tako. No, klub iz Maksimirske 128 odlučio je prenositi komemoraciju na svome Youtube kanalu.

U Dinamovom priopćenju stoji: 

GNK Dinamo u petak će, 5. ožujka u 12 sati, u zagrebačkom hotelu Westin upriličiti komemoraciju svojem proslavljenom igraču, treneru, jednom od simbola našeg kluba, Zlatku Kranjčaru. Sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija, komemoracija je zatvorenog tipa u organizaciji kluba i obitelji Kranjčar.

Komemoracija će biti prikazana putem prijenosa uživo od 12:00 sati na YouTube kanalu GNK Dinamowww.youtube.com/GNKDinamoZagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije