rukomet

Čelnici Zrinjskog žele donijeti naslov u Mostar

BiH; 13.06.16.Mostar, Hotel Mostar,  Pres  rukometnog kluba Zrinjski i irucenje pocasne clanske Igoru Karacicu, Photo:Stojan Lasic
14.06.2016.
u 11:00

Čelni ljudi Hrvatskog muškog rukometnog kluba (HMRK) Zrinjski najavili su kako će ozbiljno raditi na podizanju mostarskog kluba na višu razinu, a krajnji cilj je osvajanje naslova prvaka u sljedeće dvije ili tri sezone. Na konferenciji za novinare predsjednik kluba Vedran Škobić kazao je kako će dosadašnji trener Zdravko Medić, s kojim je postignut sporazum o nastavku suradnje, imati veliku ulogu u ispunjavanju zacrtanih ciljeva. - Proteklih nekoliko sezona bilo je jako teške za HMRK Zrinjski, no sve se to promijenilo početkom ove godine kada su u klub došli trener Medić i novo klupsko vodstvo koje je uspjelo stabilizirati klub financijski i organizacijski, a momčad na terenu počela je nizati pobjede - kazao je Škobić. Dodao je kako se rad u klubu nastavlja još jačim intenzitetom te kako se nada da će HMRK Zrinjski u sljedećih nekoliko sezona biti u samom vrhu bh. rukometa. Po riječima trenera Medića, rukometaši Zrinjskog koji su “iznijeli” prošlu sezonu i izborili ostanak u Premijer ligi BiH, dobit će priliku i u novoj sezoni napraviti još jedan korak naprijed. - Postavit ćemo pred njih malo ozbiljnije zadatke i dat ćemo im priliku da se ponovno dokažu. Cilj nam je napredovati nekoliko mjesta prema gore, selektirati momčad i onda bismo, možda, godinu poslije krenuli u napad na titulu. Razmatramo i dovođenje prinova kako bismo se pojačali na deficitarnim pozicijama - istaknuo je Medić. HMRK Zrinjski najavio je i novi pristup u organizaciji rada kluba pa će tako od sljedeće sezone biti moguće kupiti godišnje članske iskaznice za sponzore i simpatizere kluba, radit će se na otvaranju kluba prema medijima te na povećanju broja djece koja treniraju u školi rukometa. U sklopu popularizacije Zrinjskog, tri prve iskaznice počasnih članova kluba pripale su hrvatskim i bh. reprezentativcima Marinu Mariću, Igoru Karačiću i Ivanu Karačiću, koji su svoje prve rukometne korake napravili u Zrinjskom. (f)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije