Druga liga - Jug

Brotnjo ‘prepustilo’ vrh Igmanu

30.03.2016.
u 09:00

Taman kad se Brotnjo “smjestilo” na vrh ljestvice, naletjelo je na “zasjedu”.

Čitlučane je na njihovim Barama iznenadio Neum odigravši 0:0, pa je Brotnjo prepustio vodstvo na ljestvici Igmanu. Konjičani su pak otpremili kući Blagaj s “pola duzine” u mreži - 6:0 (Kozić, Potur 2, Košpo 2, Bajrić). Gosti su još dobro prošli jer je Igman igrao “viktoriju”.

Da nije jesenas kažnjena oduzimanjem tri boda, Turbina bi bila vodeća, ali i ovako je blizu naslovu.

Jablaničani su dobro popunili mrežu Šujice - 7:2 (Bekrić 3, Keskin 2, Škampo i Bešo za Turbinu, Brajko i Zrno za Šujicu).

Nakon što je s 2:1 svladao Klis, Stolac je prepustio začelje Kupresu. Za Stolac su pogađali D. Raguž i Katičić, Kudra za Klis.

Kupres će svoju utakmicu protiv susjeda Tomislava odigrati naknadno jer je ovaj put travnjak u Kupresu pokrio dvadesetak centimetara visoki snijeg. Nakon nove pobjede, ovaj put na svojoj Elić luci protiv Troglava 1918, Grude su se približile vrhu ljestvice. Bilo je uvjerljivih 2:0 (Mario Mikulić, Prekpaljaj).

Sloga je “posrnula” u susjedskom derbiju na svojim Košutama protiv Rame 0:2 (Topić, Babić). Kamešnica i Posušje u Podhumu su vodili “ljuti boj”.

Kamešnica je povela (Čeko), ali je pred sami kraj konačnih 1:1 “uspostavio” Da. Begić.

POREDAK: Igman 36, Brotnjo 35, Turbina (-3) 34, Tomislav 33 (utakmica manje), Grude 30, Sloga 27, Troglav 26, Rama 24, Posušje i Neum po 23, Kamešnica 22, Klis 20, Blagaj i Šujica 17, Stolac 16, Kupres 15 bodova (jedna utakmica manje).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije