zabrinut za budućnost bivšeg prvaka Formule 1

Brat slavnog Michaela Schumachera: 'Samo se suočite s pitanjem ima li to uopće smisla'

Profimedia
21.09.2021.
u 08:54

'Gubitak osobnosti i svjetskog prvaka poput Sebastiana Vettela zasigurno bi bila šteta', rekao je Ralf, dodajući da zna kako Vettelu smeta to što u Formuli 1 nisu dovoljno osviješteni po pitanju ekologije.

Bivši vozač Formule 1 Ralf Schumacher zabrinut je za budućnost četverostrukog prvaka njemačkog vozača Sebastiana Vettela, odnosno strahuje da bi njegov sunarodnjak mogao napustiti ovaj sport.

Šef Aston Martina Otmar Szafnauer objavio je nedavno da Sebastian Vettel ima ugovor s momčadi do kraja 2022., a ne na više godina. A što onda?

Ralf Schumacher, brat slavnog Michaela, pribojava se da bi sljedeće prvenstvo moglo biti i zadnje za Vettela, vozača koji je najveće uspjehe ostvario za bolidom Red Bulla, s kojim je osvojio četiri titule, piše Tportal.hr

'Gubitak osobnosti i svjetskog prvaka poput Sebastiana Vettela zasigurno bi bila šteta', rekao je Ralf, dodajući da zna kako Vettelu smeta to što u Formuli 1 nisu dovoljno osviješteni po pitanju ekologije.

Nijemac je veliki zagovornik zaštite okoliša i samoodrživosti Formule 1.

'Nekoliko je puta bio vrlo kritičan prema takvim stvarima. Znamo da je jako zainteresiran za okoliš, za što mislim da je sjajno. U Zandvoortu je bio jako, jako loše volje, a bio je i vrlo kritičan prema cijelom ekološkom pitanju u Formuli 1 i svemu što je s tim u vezi', dodao je Ralf.

Tu je i obitelj…

'Možda želi i provesti vrijeme s obitelji. I sam znam situaciju. Kad sjedite u bolidu i više se ne zabavljate, ali i putujete... obitelj je kod kuće, sami ste na trkalištu, onda se u jednom trenutku suočite s pitanjem ima li to smisla', zaključio je Schumacher.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije