HŠK Zrinjski

Branič Anto Radeljić odlazi na posudbu u momčad NK Vitez

BiH,17.09.14. Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Kup utakmica Zrinjski - Napredak Photo:Stojan Lasic
15.01.2016.
u 07:00

Radeljić je sigurno materijal za Zrinjski, ali je stjecajem okolnosti izgubio mjesto, a u 12 kola i jačoj konkurenciji teško bi se nametnuo

Igračka križaljka HŠK Zrinjski polako se počinje rješavati. Stameni stoper i ljubimac navijača Anto Radeljić ide na posudbu. On će u proljetnom dijelu sezone igrati za NK Vitez. Anto se tako vraća u svoj rodni kraj, te će spomenutom klubu pokušati pomoći izboriti ostanak u Premijer ligi, a sebi pomoći na način da ponovno uđe u pravu formu.

- Dogovorili smo se kako je ovo najbolje rješenje. Vjerujem kako ću Vitezu biti od koristi, te da ću opet ući u pravi ritam utakmica, a na ljeto sam ponovno u Mostaru, nadam se u novim pripremama pred kvalifikacije za Ligu prvaka, kazao je Radeljić za klupsku internetsku stranicu. Radeljić se u prvom dijelu nije nametnuo. Počeo je igrati u paru s Graovcem, ali je nakon nekoliko kola izgubio mjesto u momčadi. Ukupno je odigrao pet utakmica, a zadnju još u rujnu prošle godine. U Zrinjski je kao pojačanje došao Katanec pa se Radeljiću u preostalih 12 kola prvenstva dodatno otežao put do početne postave. Ipak, u Vitezu bi trebao imati kudikamo više prigode za dokazivanje. Tamo ga čeka trener Branko Karačić s kojim je svojedobno odlično surađivao. Uz to, Radeljiću je ovo prigoda za dokazivanje u Vitezu. Dok taj igrač nije odigrao zapažene uloge u Zrinjskom, u rodnom kraju na njega se nije gledalo kao perspektivnog igrača, a sada će ga vjerojatno dočekati raširenih ruku. Inače, pola prve momčadi je i jučer lagano treniralo, dok je ostatak igrača bio na liječničkim pregledima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije