Lions - Borac 27:23

Borac igra star rukomet koji je prespor za nastupe u Europi

borac-lions_nnn_bih_29112015
30.11.2015.
u 06:30

Još jednom se pokazalo kako Banjolučani igraju star rukomet i da bez promjena u igračkom kadru neće još dugo moći parirati rivalima

Rukometaši Borac m:tela su razočarali u uzvratu trećeg pretkola Kupa EHF. Nizozemski OCI Lions je slavio i u drugom meču, i to uvjerljivo, rezultatom 27:23, te su s dvije pobjede prošli dalje u skupnu fazu natjecanja.

Iako su Banjolučani najavljivali veliku borbu i da će uspjeti nadoknaditi zaostatak, od početka je domaći tim bio taj koji je diktirao ritam i u potpunosti kontrolirao susret.

Brzi i kvalitetni

Borac je samo u dva navrata zaprijetio i možda bio u prigodi napraviti preokret, ali se to nije dogodilo. Lionsi su odigrali veoma brzo i kvalitetno, Borac nije uspio parirati im te je na kraju potpuno zasluženo eliminiran. Smith i Steijns su postigli po pet golova u domaćem timu, dok su kod Borca Stefan Janković i Srđan Trivundža imali takođe isti učinak.

Lekcija modernog rukometa

Banjolučani su još jednom dobili lekciju iz modernog rukometa s puno trčanja, utrčavanja i dobrih poteza, tako da je sad na čelnicima koncentrirati se na nastavak natjecanja u SEHA ligi i pružiti prigodu mladim rukometašima, jer je jasno da s ovim sastavom u nastavku neće biti uspjeha.

- Lionsi su nas nadigrali u uzvratu. Uspjeli su opet nametnuti svoj ritam igre i uvesti nas u trčanje, što nikako nismo smjeli dopustiti. Oni su to znali kazniti. Dva puta smo imali prigodu uhvatiti priključak, kad smo došli do izjednačenja, međutim, opet smo ponovili svoje pogreške koje su oni iskoristili i odvojili se. U završnici su imali veliku prednost, tako da nismo mogli ništa napraviti. Lionsi su u ova dva susreta pokazali više i možemo im samo čestitati na prolasku u skupnu fazu natjecanja u Kupu EHF, rekao je kapetan banjolučkog kluba Branislav Obradović.

Borac je tako još jednom ostao bez značajnijeg rezultata u Europi. Još jednom se pokazalo kako Banjolučani igraju star rukomet i da bez promjena u igračkom kadru i stilu igre neće još dugo moći parirati svojim rivalima.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije