presudili loši rezultati

Bilić više nije trener West Hama, dobit će golemu odštetu

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
06.11.2017.
u 14:29

Slaven Bilić od danas više nije trener West Hama. Bivši hrvatski izbornik dobio je otkaz nakon nešto manje od 2,5 godina, koliko je bio na klupi čekićara. 

Biliću su presudili loši rezultati jer, iako je u pojačanja uložio 50 milijuna eura, skupio je tek devet bodova nakon 11 kola, a West Ham nalazi se na 18. mjestu.   

– Želimo zahvaliti Slavenu za sve što je napravio u protekle dvije i pol godine, ali sada je potrebna promjena kako bi klub krenuo naprijed – napisali su u klubu. Već se neko vrijeme naslućivalo da će dobiti otkaz iako su ga igrači branili do posljednjeg trenutka.

– Bilić je napravio sjajan posao u ljetnom prijelaznom roku, doveo je sjajne igrače. Nažalost, rezultat je neprihvatljiv, ali ako nekoga treba kriviti, onda smo to mi igrači, a ne menadžer – poručio je Andy Caroll jučer, ali njegove pohvale nisu pomogle. 

S Bilićem odlaze i njegovi pomoćnici Nikola Jurčević, Edin Terzić, Julian Dicks i Miljenko Rak. No, iako je uvijek teško kad dobiješ otkaz, Bilić će dobiti i utješnu nagradu.

Kako navode engleski mediji, hrvatski trener dobit će 2.3 milijuna eura odštete. Inače, engleski mediji tvrde da momčad do kraja sezone preuzima David Moyes, koji je nakon Evertona trenirao Manchester United, Sociedad i Sunderland.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije