futsal

BiH na početku kvalifikacija za EURO 2022 porazila Sjevernu Makedoniju

28.01.2021.
u 21:33

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine porazili su večeras u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici reprezentaciju Sjeverne Makedonije rezultatom 2:1 (2:0) te su s planirana tri boda otvorili kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2022. godine u grupi 4.

Strijelac oba gola u prvom poluvremenu za bh. tim bio je Josip Bošković, koji je mrežu makedonskog golmana Antonia Petrovskog pogađao u 8. i 17. minuti.

Makedonci su, nakon što je u bh. kaznenom prostoru lopta pogodila u ruku Marija Aladžića, imali priliku iz penala smanjiti rezultat, ali je šut Dandana okrznuo prečku gola našeg golmana Stanislava Galića pa se na odmor otišlo pri vodstvu bh. tima od 2:0. 

Gosti su na početku drugog poluvremena, golom Dragana Petrovića iz 23. minute, ipak smanjili rezultat na 2:1. Bio je to i konačan rezultat utakmice. 

Reprezentacija BiH iduću utakmicu igra već 3. veljače u Novom Sadu protiv favorita grupe Srbije, a isti će dan Sjeverna Makedonija ugostiti Rumuniju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije