Deschamps:

Benzema nikada neće biti veliki strijelac

Benzema
12.03.2016.
u 12:52

Sud u Francuskoj je u petak ukinuo zabranu sastanka Benzeme i Valbuene i sada više ništa ne stoji na putu pozivanju napadača Real Madrida u reprezentaciju. Svi naravno očekuju i da će napadač Real Madrida imati svoje mjesto na EP kojemu su upravo Francuzi domaćini.

Izbornik nacionalne reprezentacije Didier Deschamps je skinuo određenu odgovornost s Benzeminih leđa ustvrdivši kako on "nikada neće biti veliki strijelac," ali je također i naglasio njegovu važnost u reprezentaciji, prenosi Goal.

"On nikada neće biti veliki strijelac, iako to od njega svi očekuju. On je više timski igrač, pridonosi konstrukciji igre. U Real Madridu je odgovornost postizanja pogodaka na drugim igračima, a u Francuskoj svi odmah 'skaču' na njega kada ne zabije," rekao je Didier Deschamps L’Equipeu i nastavio:

"Mi od njega uvijek očekujemo golove jer je on taj koji igra u Real Madridu, ali to ne ide tako. On je igrač koji daje veliki doprinos igri, koji pomaže drugima."

"Pa nije on bez razloga već pet godina prvi izbor Real Madrida. Bio je tamo kada je klub trenirao Jose Mourinho, pa kod Ancelottija, Beniteza, a sada i kod Zidanea. Svaka reprezentacija želi takvog napadača."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije