Sve je spremno z

Beljo: Spreman sam i za 12 rundi, publika će gledati dobar meč

16.10.2015.
u 06:15

Publika će vidjeti zvijezde poput Belje, Stefana Leke, domaće borce poput Markovića, Buhača, Mišića i nade poput Jure i Luke Mandića

Sve je i u tehničkom smislu spremno za veliki boksački spektakl na Pecari. Ozvučenje, svjetlosni efekti i svi drugi dodatni detalji koji boks čine velikom zabavom već su na svom mjestu. Na fotografiji ispod može se vidjeti pripremanje samog ringa, kao i tone opreme koja će poslužiti za audio i videoprojekcije. U Mostar su već doputovali supervizor meča Mađar Istvan Kovacs, inače predsjednik WBO organizacije.

Damir Beljo prvi put brani naslov prvaka Europe po WBO verziji

- Nadam se da ću zadnji gong na meču dočekati s rukama u zraku. Dat ću sve kako bih se na Pecari našoj publici predstavio u najboljem mogućem svjetlu. Pobjeda protiv Rasulija mi može donijeti prigodu za napad na naslov svjetskog WBO prvaka u Las Vegasu i to je ono što me u velikoj mjeri motivira. Drugi motiv će mi biti nastup pred domaćom publikom jer uvijek mi puno znači potpora navijača, a ovo će biti dobra prigoda da i njima zahvalim na dugogodišnjoj podršci, kazao nam je na početku Damir Beljo dok je iščekivao službeno vaganje u trgovačkom centru Mepas Mall u Mostaru.

- Ma, forma mi je jako dobra, pripazit ću se samo do službenog vaganja, ali već sam na pravoj razini za vagu. Tjelesno se super osjećam i imam pluća za svih 12 rundi, rekao je za portal Večernjeg lista BiH "Vecernji.ba".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije