Bundesliga

Bayern lomio Ingolstadt do 65. minute, Neuer igrač utakmice!

bayern
12.12.2015.
u 17:59

Manuel Neuer je definitivno igrač utakmice jer je imao tri-četiri fantastične obrane, situacije 1 na 1

Odigrano je pet utakmica 16. kola Bundeslige, a Bayern je svladao Ingolstadt s 2:0, ali puno teže od očekivanog!

Možda to nije iznenađenje onima koji dublje prate Ingolstadt jer se ipak radi o momčadi koja ima drugu najbolju obranu lige. Gosti su čuvali mrežu netaknutom do 65. minute, a dotad su u najmanju ruku bili ravnopravan suparnik! Manuel Neuer je definitivno igrač utakmice jer je imao tri-četiri fantastične obrane, situacije 1 na 1!

Ipak, individualna klasa je presudila. Boateng je dao dugu loptu, Lewandowski utrčao iz drugog plana i zabio. Samo 10 minuta kasnije je Muller ispremiješao obranu, dodao Lahmu, a ovaj je s 12-13 metara pogodio.

Darmstadt - Hertha 0:4

Hertha je pregazio Darmstadt, a najbolji je bio bh. reprezentativac Vedad Ibišević. Dao je prvi i treći pogodak na susretu i sada je na brojci od šest prvenstvenih ove sezone! Po jedan gol su postigli Plattenhardt i Kalou. Vrančić je igrao od 68. minute.

Wolfsburg - HSV 1:1

Wolfsburg se malo opustio nakon pobjede nad Manchester Unitedom i plasmanom u osminu finala Lige prvaka. Gosti su poveli preko N. Müllera, a izjednačio je Arnold 12 minuta prije kraja. Ivo Iličević je igrao do 81., Emir Spahić svih 90 minuta, dok Ivica Olić nije bio niti na klupi.

Ostali rezultati:

Hoffenheim - Hannover 1:0 (Bičakčić igrao od 86.)

Werder - Koln 1:1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?