Široki Brijeg

Barbarić: Konkurencija se zaoštrila, a to ne može škoditi

ivica barbarić
30.07.2022.
u 10:29

Pobjedom protiv Zrinjskog u Mostaru (2:1) narasla su krila nogometašima Željezničara. Plavi će u nedjelju u 19 sati na Grbavici ugostiti Široki Brijeg u starom dobrom prvenstvenom derbiju, 45. po redu u Premijer ligi. Široki je ukupno nešto bolji: 44 20 6 18 62:58.

No, tradicije i sve iz prošlosti najbolje je zaboraviti, ovo je nova utakmica. Široki se, za mnoge malo neočekivano, nakon dva kola "ugnijezdio" na samom vrhu ljestvice sa šest bodova, piše Večernji list BiH.

- Kako smo u prva dva kola imali sužen roster, on se sada proširio, pa smo došli u situaciju da možemo birati tko će igrati. Tko god to bude, očekujem da svaki pojedinac da maksimum. Eto u posljednjih nekoliko dana napokon su papire dobili Brazilci Alisson i Bruno, Kpan iz Burkine Faso te Lovrić, Kuprešak... Svi mogu, ali svi neće igrati. Ali, ne smeta mi što me takva situacija uvela u dvojbe. Konkurencija se zaoštrila, a to ne može škoditi. Ipak, stanje je takvo da još nismo u situaciji gledati samo sebe, moramo motriti i protivnike.

Željezničar ima mlad sastav koji se u prošloj sezoni uigravao i dosta dobro uigrao. Domaćin je, igra u posebnom ambijentu na Grbavici, gdje uvijek ima veliku podršku. Njega navijači podržavaju i kad rezultati nisu najbolji, a takvih je momčadi u ligi malo - rekao je za Večernji list trener Širokobriježana Ivica Barbarić pred nastup u Sarajevu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije