Nogometni umirovljenik

Bale složio najbolju momčad od nogometaša s kojima je igrao: Luka Modrić je unutra!

Gareth Bale
Getty
10.06.2023.
u 13:07

Gareth Bale u siječnju je u 34. godini završio veliku karijeru i tako se kao relativno mlad oprostio od nogometa, s obzirom da, primjerice, jedan Edin Džeko, koji je u ožujku napunio 37 godina, večeras igra finale Lige prvaka. Međutim, Bale je zadovoljan onim što je ostvario. Osvojio je pet trofeja Lige prvaka i tri španjolska prvenstva.

Proslavio se igrajući za Tottenham, iz kojeg je 2013. godine prešao u Real Madrid za tada rekordnih 100 milijuna eura. Za Real Madrid ubilježio je 258 nastupa i zabio 106 golova. Najvažnija dva gola za klub zabio je u finalu Lige prvaka 2018. godine protiv Liverpoola.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući u emisiji Rija Ferdinanda FIVE Bale je dobio zadatak da odabere momčad od pet igrača, pod uvjetom da sve budu igrači s kojima je igrao u karijeri, ali i da nijedan od njih ne bude golman. "Sergio Ramos kao branič, Luka Modrić kao veznjak i playmaker, a naprijed ja, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo", odabrao je legendarni Velšanin.

Ranije je u istoj emisiji gostovao Modrić. Njegova idealna momčad je bila slična: Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Gareth Bale i Ivan Rakitić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije