Nogometaši Posušja pripremaju se u Trebinju

Balajić zadovoljan igrom i pristupom

08.02.2022.
u 16:07

Trenera Posušja Stipu Balajića dobili smo u Trebinju neposredno pred ručak, ali nije se ljutio.

Pozitivni dojmovi

Ljubazno nam je prepričao svoje dojmove iz grada na Trebišnjici, ali najprije nam je opisao nedjeljnu utakmicu u Podgorici protiv domaće Budućnosti, koja je završila bez pogodaka:

- Za ovu fazu priprema, utakmicu mogu ocijeniti kao vrlo dobru, s puno obostrano lijepih prigoda. Posušje je igralo napadački, stvorilo sedam-osam zrelih prigoda, jednom zatreslo gredu. Nedostaje nam još realizacija i svježina. Jednako dobro, ako ne i bolje, djelovali smo trkački - opisao je viđeno trener Posušja:

- Posebice smo zadovoljni pojačanjima. Frane Maglica bit će veliko pojačanje, vratar Dinko Horkaš također. Jesenska pojačanja, Kenan Horić, Sinan Ramović, Slobodan Milanović i Luka Miletić oporavili su se od ozljeda. Još malo i bit će u punom pogonu. Luka Begić nije s nama. On je operirao meniskus, dobro se oporavlja i bit će uskoro, vjerojatno već za petnaestak dana, potpuno spreman. Ovi novopridošli i mlađi igrači također se maksimalno trude i pokazuju kvalitetu. Imam osjećaj da će proljeće proći u skladu s očekivanjima svih u klubu, kao i naših vjernih navijača, optimističan je trener Stipe Balajić.

U srijedu je nova utakmica, ovaj put u Trebinju.

Protivnik drugoligaš

- Protivnik će nam biti crnogorski drugoligaš Bokelj iz Kotora. Gledao sam ih protiv Leotara na Policama. Bokelj je pobijedio 2:0, potpuno zasluženo. To je dobro organizirana momčad, koja ima kvalitete. Neće nam biti lako protiv njih. Na kraju priprema u Trebinju u subotu, 26. veljače igrat ćemo protiv Leotara, također na Policama. Po povratku dogovorili smo još tri utakmice. Prva je u utorak, 1. ožujka u Međugorju protiv Krupe, druga dan kasnije protiv Tuzla Cityja u Posušju te "generalka" protiv Veleža u Mostaru (19. veljače). Nakon utakmice protiv Budućnosti veleposlanik Republike Hrvatske u C. Gori Veselko Grubišić primio je nogometaše, stručni stožer i čelnike Posušja na domjenak. Posušaci su mu uručili majicu i suvenire kluba te se zadržali s njim u ugodnom razgovoru...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije