POZNATE KAZNE

Argentina kažnjena za sramotu protiv Hrvatske! Fifa šokirala Srbe

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.06.2018.
u 20:59

Srbi su dodatno digli i na noge jer je njihov nogometni savez kažnjen s 54.000 franaka 'zbog neprimjerenih transparenata i poruka' njihovih navijača.

Fifa je napokon objavila kazne za Granita Xhaku i Xherdana Shaqirija koji su golove za Švicarsku u pobjedi 2:1 protiv Srbije proslavili prekriživši ruke u znak orla, zaštitnog znaka Albanije. 

Oba igrača kažnjena su s 10.000 franaka, a iako su neki najavljivali da će dobiti barem dvije utakmice neigranja, to se nije dogodilo, te obojica konkuriraju za Kostariku. Srbi su naravno zgroženi takvom odlukom, pa Kurir tvrdi da je to: 'Sramota za Fifu i cijeli svijet.'

Srbi su dodatno digli i na noge jer je njihov nogometni savez kažnjen s 54.000 franaka 'zbog neprimjerenih transparenata i poruka' njihovih navijača.

Zbog komentiranja suđenja s 5.000 franaka kažnjeni su predsjednik saveza Slaviša Kokeza i izbornik Mladen Krstajić.

Fifa je objavila i kako je kažnjen Argentinski nogometni savez i to s 90.000 eura zbog ponašanja njihovih navijača na utakmici s Hrvatskom.

Argentinci su bacali petarde, upućivali homofobne poruke, a na stadionu su i napali skupinu hrvatskih navijača, dok je Savez kažnjen i zbog nepojavljivanja igrača pred novinarima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije