Odlična ponuda

Spektakularna zamjena: Rooney u Barcu, Villa i Thiago u United

\'Manchester United\'s Wayne Rooney rues a missed chance Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
08.07.2013.
u 17:17

- On bi se odlično uklopio u našu momčad. Ima sve što je potrebno da bi bio među tri najbolja napadača na svijetu

Iako je novi menadžer Manchester Uniteda David Moyes prije nekoliko dana izjavio da Rooney ostaje u klubu, britanski mediji tvrde da to ne znači da će na kraju tako i biti. Prema njihovu pisanju Barcelona je pripremila fenomenalnu ponudu za njihova napadača koji već nekoliko mjeseci iskazuje želju za odlaskom.

Naime, Barcelona je spremna u zamjenu za Rooneyja na Old Trafford poslati Thiaga Alcantaru i Davida Villu, a uz dva igrača ponudit će još i 5 milijuna eura. Ako se u obzir uzme da je Villina vrijednost oko 10 milijuna eura, a Thiagova 20, uz već spomenutih 5 milijuna ispada da je katalonski klub spreman ponuditi 35 milijuna eura za Rooneyja.

- On bi se odlično uklopio u našu momčad. Ima sve što je potrebno da bi bio među tri najbolja napadača na svijetu. Znam da je najbolji kao klasična špica, ali može igrati i lijevo i desno - rekao je stoper Barcelone Gerard Pique.

>>Scholes odbio biti Moyesov pomoćnik u Unitedu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije