KONAČNA ODLUKA

Smijenjen načelnik koji je oteo vijećnika iz oporbe

privođenje
Saša Miljević/PIXSELL
25.09.2010.
u 11:25

Nakon otmice vijećnika i smijenjen načelnik općine Osmaci. Ostavku mora dati i načelnik Šekovića, zbog nerada

Nakon što je oteo i u zarobljeništvu 10 dana u okolici Beograda držao svog političkog konkurenta, općinskog vijećnika Lazu Vidakovića, načelnik općine Osmaci Branislav Bošković primoran je, prema jučerašnjoj odluci Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, dati ostavku.

Prije odluke SIP-a zbog načelnikove samovolje, nerada stanovnici ove općine su na referendumu tražili njegovu ostavku. Uz načelnika Boškovića, SIP BiH je jučer, kako je priopćeno iz njihova ureda, poštom općinskim skupštinama Šekovići i Osmaci uputio odluku u kojoj ih obavještava da su opozivi načelnika ovih općina provedeni u skladu sa zakonom.

“Odluke su upućene i opozvanim načelnicima Šekovića Snežanu Sokiću i Osmaci Branislavu Boškoviću”, izjavila glasnogovornica SIP-a Maksida Pirić. Vijećnik Lazo Vidaković otet je 1. rujna kad je odbio “džentlmensku” ponudu načelnika Branislava Boškovića da se prikloni njegovoj skupštinskoj većini za mjesto predsjednika OV-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?