Olakšajmo djeci

Školska torba ne smije biti teža više od 10 posto težine učenika

civitas
Ivan KAleb
21.04.2010.
u 11:50

Antea Ramljak, Inga Zovko, Ana Rašić, Ivana Šimić, Lorena Vegar, Marija Šimić, Marija Kežić i Lucija Madžar su pobjednici Civitasa u Ljubuškom

Učenici OŠ Marka Marulića pobjednici su općinskog natjecanja Civitasa iz projekta ‘Građanin’. Antea Ramljak, Inga Zovko, Ana Rašić, Ivana Šimić, Lorena Vegar, Marija Šimić, Marija Kežić i Lucija Madžar pobijedili su s temom “Olakšajmo djeci školske torbe” koju su pripremili pod vodstvom svoje učiteljice prof. Memnune Mahić i nastupit će na županijskom natjecanju, koje će se održati sljedeći vikend u Širokom Brijegu.

Cilj im je smanjiti opterećenje učenika školskom torbom i očekuju da će, na njihov prijedlog, Zapadnohercegovačka županija usvojiti zakonsku odredbu da školska torba ne smije biti teža od deset posto prosječne težine učenika. O tome su razgovarali i sa županijskim ministrom prosvjete, znanosti, kulture i sporta Vjekoslavom Čamberom i on im je obećao potporu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?