poručili im da odu

Sj. Koreja diplomatima: Više vam ne garantiramo sigurnost, bježite

Sjeverna Koreja, sastanak Kim Jong Una s generalima (1)
Reuters/Pixsell
05.04.2013.
u 16:05

Sjeverna Koreja poručila je veleposlanstvima u Pyongyangu da razmisle o evakuaciji svojih službenika jer nakon 10. travnja više im neće garantirati sigurnost

Sjeverna Koreja poručila je veleposlanstvima u Pyongyangu da razmisle o evakuaciji svojih službenika jer nakon 10. travnja više im neće garantirati sigurnost, a o tome je izvijestilo veleposlanstvo Velike Britanije, javlja Reuters.

Prema ruskom ministarstvu vanjskih poslova i kineskoj novinskoj agenciji Xinhua, Sjeverna Koreja predložila je da razmisle o zatvaranju veleposlanstava zbog opasnosti od mogućeg sukoba.

Naime, lansirane rampe Sjeverne Koreje zaista su napunjene projektilima i samo je pitanje dana kada će doći do sukoba. Južna Koreja izvijestila je danas da su na istočnoj obali postavljena dva projektila koji imaju domet do Japana i američkih vojnih baza na Tihom oceanu. 

>> 'Izvršit ćemo nuklearni udar. Rat može početi danas ili sutra'

>> Sve o nemirima između Sjeverne Koreje i SAD-a čitajte u našem specijalu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?