Posušje

Široki vodio 2:0, a Zrinjski napravio preokret i slavio

Utakmica
26.06.2012.
u 09:59

Prikazani nogomet juniorskih sastava na Mokrom docu bio je kvalitetan i na vrućini hercegovačkog sunca

Memorijalni turnir juniora “Miljenko Nenadić”, 12. po redu, bio je vrlo dobro organiziran, a svečano ga je otvorio ministar branitelja ZHŽ-a Mladen Begić. Prvoga dana igrali su: Posušje – Zrinjski (2:3) i Široki - Tomislav (4:1). Igralo se na vrelom suncu, ali dobro i sportski.

Prednost Širokom

U borbi za treće mjesto domaćin Posušje bio je uvjerljiviji protiv juniora Tomislava. Posušani su pobijedili 3:1. Svi su očekivali uzbudljivo finale i bitku dva jaka sastava za prvaka. Mala je prednost davana Širokom. To se pokazalo tijekom prvih pola sata igre. Vješti Buhač s dobrim dodavanjima postigao je dva pogotka za pola sata sjajne igre. No, Zrinjski se budi i pred kraj prvog dijela Mirko Marić smanjuje omjer (1:2). U drugom dijelu Široki pada u igri jer uvodi puno novih igrača, a Zrinjski diktira igru i sve više prijeti.

Preokret Mostaraca

To donosi ploda pa već na početku drugog dijela rezultat je 2:2, a mrežu je ponovo pogodio Mirko Marić. I dalje juniori Zrinjskog su aktivni. Davor Buconjić postiže vodeći pogodak nakon 0:2 za 3:2, u 73. minuti. Široki je nastojao izravnati, ali je slavio sastav iz Mostara i to potpuno zasluženo. - Što reći, svi smo dali sve od sebe i na kraju pobijedili jakog protivnika. Nije bilo lako ni na susretu protiv Posušja, ali mi smo došli do prvog mjesta jer smo bili uporni. Mi očekujemo novi poziv na ovaj turnir veselio se trener s kolegama i igračima koji su primali čestitke. Na kraju su proglašeni i najbolji pojedinci. Najbolji je igrač Ante Čilić (HŠK Zinjski), najstrijelac Luka Begić (HŠK Posušje), najvratar Mario Zovko (Široki) a najsportskijim sastavom proglašen je HNK Tomislav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije