Košarka

Široki nakon dugih 10 godina pobijedio Cibonu

kosarka
vl
22.01.2012.
u 21:00

Bez obzira u kakvoj su formi i koji su na ljestvici, gostovanje Cibone u Širokom Brijegu veliki je mamac za gledatelje ne samo iz Širokog Brijega, cijele regije

Još jednu odličnu igru prikazali su košarkaši Širokog u regionalnoj ABA ligi. Nakon deset godina na Pecari je poražena Cibona. Pobjeda od 84:75 ostvarena je uz mnogo truda i energije osobito uloženog u drugom poluvremenu kada su igrači Ivana Velića slomili otpor Cibone koju je predvodio košarkaški vuk Jasmin Repeša.

- Mlada smo momčad i možemo „izgoriti“. Međutim, odigrali smo jako dobro, osobito u drugom dijelu. Imali smo jako dobar drugi skok, pogodili smo neke šutove koje smo trebali i zasluženo slavili, kazao je Ivan Velić.

Bez obzira u kakvoj su formi i koji su na ljestvici, gostovanje Cibone u Širokom Brijegu veliki je mamac za gledatelje ne samo iz Širokog Brijega, cijele Hercegovine, već i južne Hrvatske. Sve utakmice Cibone na Pecari od kada traje regionalna liga nikada nije pratilo manje od četiri tisuće gledatelja. (ri)

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cinbenik
14:52 23.01.2012.

Mislio sam da je Siroki i u bivsoj drzavi pobjedjivao Cibonu obzirom na staru povjest kluba domacina..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije