Susret

Široki je bliže osvajanju Kupa, ali će odluka pasti tek na Pecari

Široki
02.05.2013.
u 10:29

Izgledi u uzvratu Trener Željezničara Amar Osim siguran da njegova momčad može dati pogodak u uzvratu, trener Slaven Musa najavio kako Široki neće i ne zna čuvati 0:0

Prvi finalni susret Kupa BiH na Grbavici između Željezničara i Širokoga Brijega završio je bez pobjednika (1:1). Gledatelji, njih oko 4000 vidjeli su dosta dobru igru, a takav dojam vjerojatno imaju i brojni gledatelji TV prijenosa. Amar Osim, trener domaćih, bio je manje zadovoljan od Slavena Muse, učitelja nogometaša s Pecare:

-Nismo planirali primiti pogodak u prvoj utakmici, ali smo ga primili jako rano. Osjetio se umor kod mojih nogometaša. U uzvratu smo sposobni postići pogodak na Pecari, kao što smo ga sposobni svuda i protiv svakoga postići, rekao je Osim.

Dobra izvedba Kordića

-U najavi sam rekao kako ćemo igrati napadački i pokušati zabiti pogodak ili dva... Jedan smo zabili, ali smo tražili i drugi. Nije u našoj igri nedostajalo hrabrosti. Doduše, igrali smo na mahove. Rezultatom 1:1 sam zadovoljan, mada smo imali prigoda i za pobjedu. Ponovio se slučaj slabe realizacije, ali i ona je dijelom rezultat nagomilanog umora. Previše su četiri utakmice za deset dana, kaže Slaven Musa. Široki je imao dvije prigode prije nego je Kordić u 6. minuti postigao pogodak nakon grube pogreške braniča Vasilića. Zlomislić i Roskam nisu bili dovoljno koncentrirani, ali nije ni obrana Širokobriježana kod izjednačujućeg pogotka u 19. minuti. Ćorić je bio nepažljiv, pa je Eldin Čolić iskoristio ubačaj prezimenjaka Benjamina: - U drugom poluvremenu prigode su imali Roskam, Kordić, Zlomislić, Wagner... Kad ni jednu od njih nismo iskoristili, mogli smo biti kažnjeni u 89. minuti. Adilović je bio sam, ali ga naš vratar Bilobrk dobro “navukao” i obranio udarac.

Podjednaki izgledi

Musa je osim rezultatom, zadovoljan igrom, suđenjem i činjenicom da nitko od njegovih nogometaša nije ozlijeđen niti dobio treći žuti karton, koji bi značio suspenziju: - Evo, napokon nam Muamer Svraka nije zabio pogodak. Imao je ozljedu glave, možda mu se poremetio čip za pogotke protiv nas, našalio se trener Širokobriježana:

- Do uzvrata ima vremena, ali već mogu reći kako nećemo igrati na 0:0. Mi to i ne znamo, pa ćemo ići po pogodak, dva. Bit će to nova utakmica, valjda će do tada netko od ozlijeđenih konkurirati za nastup. Imamo veliku želju osvojiti Kup BiH, ali izgledi su još uvijek 50:50 posto, oprezan je trener Širokog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije