očekuje prinovu

Simon Cowell progovorio: Ponosan sam što ću postati otac!

'WORLD RIGHTS  Judges and guests are spotted at the Britain's Got Talent rehearsal studio in London, UK. 01/06/2011  Pictured: Simon Cowell   BYLINE DAVID BOYES/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:001/DSB  U
Big Pictures/PIXSELL
21.08.2013.
u 08:43

Stvari se mijenjaju u mom životu na bolje. Lauren je posebna djevojka, rekao je britanski televizijski mogul koji je u vezi s prijateljevom bivšom suprugom

Britanski televizijski mogul Simon Cowell prvi puta progovorio je o trudnoći djevojke Lauren Silverman s kojom očekuje dijete. Dogodilo se to na jučerašnjoj premijeri filma boy banda One Direction.

– Ponosan sam što ću postati otac! To je nešto o čemu prije nisam razmišljao, ali sada se osjećam dobro – rekao je Cowell. Njegova djevojka prošli je tjedan dobila rastavu od supruga Andrewa Silvermana, inače jako dobrog prijatelja Simona Cowella.

– Stvari se mijenjaju u mom životu na bolje. Lauren je posebna djevojka – dodao je. Hoće li se vjenčati s Lauren, nije htio otkriti.

>> Simon Cowell četiri godine spavao sa suprugom najboljeg prijatelja

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije