NOVA DJEVOJKA

Život su mu obilježile tragedije, a u 53. godini konačno je pronašao ljubav

Profimedia
21.11.2018.
u 19:15

Keanu Reeves svoj privatni život pokušava sakriti od javnosti i zato se pokrio jaknom kada su ga paparazzi uhvatili s novom djevojkom.

Keanu Reeves za razliku od većine hollywoodskih zvijezda živi poprilično povučeno i ne viđamo ga često na društvenim događanjima, a svoj privatni život voli držati podalje od medija. 

Dok je na poslovnom planu nizao uspjehe, privatno su mu se nizale tragedija za tragedijom. Nakon problematičnog djetinjstva utjehu je pronašao u glumi i u startu je pokazao veliki talent i brzo je postao tražen glumac. Prva veća tragedija zadesila ga je 1993. godine kada je njegov prijatelj River Phoenix preminuo od predoziranja. Ubrzo nakon toga doznaje da mu je sestra oboljela od leukemije koju je na kraju uspjela pobijediti. 

Nakon uspjeha s filmom "Matrix" javnost doznaje da je Keanu u sretnoj vezi  s glumicom Jennifer Syme i par je uskoro saznao da će postati roditelji. Nažalost njihova sreća kratko je potrajala jer je Jennifer u osmom  mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj. Razišli su se i ostali su velika podrška jedno drugome i teško su se mirili s gubitkom djeteta. Jennifer je uzimala antidepresive i pod utjecajem lijekova svojim automobilom je udarila još tri automobila i na mjestu je poginula. 

Nakon Jenniferine smrti Keanu je bio slomljen i nije imao volje ni želje za novom ljubavi. Dugo vremena je bio sam, a sada su ga paparazzi uhvatili s nepoznatom brinetom u večernjoj šetnji Beverly Hillsom. 

Kada je primijetio da ga snimaju fotografi pokušao se pokriti jaknom, ali bilo je prekasno. Njegovi prijatelji odani su i ne žele otkriti tko je djevojka koja je osvojila srce 53-godišnjeg glumca.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije