u naselju Grbavica

Zdravko Čolić poklonio stan u Sarajevu prijatelju koji je invalid

20.08.2020.
u 07:07

Čolić je odlučio svoj stan pokloniti prijatelju iz Visokog, koji je postao invalid zbog ozljeda zadobivenih u ratu i koji je ostao bez imovine.

Zdravko Čolić je poklonio stan u kojem je odrastao, u sarajevskom naselju Grbavica, svom prijatelju koji je ratni vojni invalid, piše Kurir. 

Zdravko Čolić je živio u Sarajevu do početka devedesetih, kada je počeo rat, pa se s obitelji prelesio u Beograd. U naselju Grbavica Čola je dugo stanovao. Kada je završio rat, Zdravko je, kako tvrde Sarajlije za Kurir, odlučio svoj stan pokloniti prijatelju iz Visokog, koji je postao invalid zbog ozljeda zadobivenih u borbi i koji je ostao bez svoje imovine.

Bio je to, kako kažu, gesta o kojoj je cijelo naselje pričalo, a većina njih i danas se toga sjeća. Osim stana, pjevač je u BiH, u mjestu Hadžići, imao i vikendicu. I nju je poklonio jednoj obitelji iz Foče, koja je u ratu ostala bez krova nad glavom.

Zdravko Čolić je kasnije poželio ponovno imati svoju nekretninu u Sarajevu.

- Želja mi je kupiti stan u Sarajevu i zbog sve češćih dolazaka u svoj grad. Nisam osoba koja štedi novac. Tijekom svih ovih godina živio sam ugodno, ne previše luksuzno i imao normalne stvari. Sada kada dolazim u svoj grad, moram ići u hotel. Zato je moja velika želja imati stan u rodnom gradu i mislim da ću je uskoro ostvariti - rekao je on za medije još 2007. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije