prije koncerta u Travniku

Zdravko Čolić dobio “Željin” dres s brojem 1

Zdravko Čolić
express
07.08.2023.
u 07:25

Najpopularniji pjevač regije Zdravko Čolić održao je odličan koncert u Travniku. Više tisuća posjetitelja uživalo je u Čolinim nezaboravnim i vječnim hitovima.

Prije samog izlaska na binu, Zdravka Čolića je posjetio Mirsad Ibrić, nekadašnji vlasnik prvog privatnog radija u Jugoslaviji, Radija M, a prijateljstvo Čolića i Ibrića datira još od samih Čolinih estradnih početaka.

Ovaj susret s Čolićem, Mirsad Ibrić je iskoristio kako bi Čola potpisao dres sa svojim imenom sarajevskog “Željezničara“ koji nosi broj 1. 

 

Foto: express

- Za one koji ne znaju, Zdravko je prije pjevačke karijere bio član „Željezničara“. Bio je golman sa izuzetnim kvalitetima. Ali, u njegovom slučaju glazba je pobijedila. Zdravko je, bez obzira gdje živio, bio i ostao dijete Sarajeva - rekao je Ibrić, piše Avaz.

Ni popularni Čola nije krio zadovoljstvo ovim susretom, posebno kada je u pitanju druženje s dugogodišnjim prijateljima.

Ovaj potpisani dres, Mirsad Ibrić planira izložiti u “Muzeju popularnih”, čije otvaranje planira uskoro u Sarajevu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije