NEVJEROJATNO

Zbog bolesti dvije godine nije izašla iz kreveta, a sada se vraća glazbi

19.10.2018.
u 14:30

Prvi singl u posljednje četiri godine objavila je u rujnu, zove se "Head Above Water", a u njemu progovara o borbi s teškom bolešću.

Nekoliko godina nakon izbivanja sa scene radi zdravstvenih problema, pjevačica Avril Lavigne najpoznatija po hitovima "Sk8ter Boi" i "Complicated" najavila je da se vraća glazbi. 

Ova 34-godišnja pjevačica progovorila je o tome kako je dvije teške godine provela u krevetu zbog zarazne bolesti koju prenose krpelji. Avril je u intervjuu za Billboard također otkrila detalje iz svojih brakova s poznatim glazbenicima Deryckom Whibleyem i Chadom Kroegerom. 

Prvi singl u posljednje četiri godine objavila je u rujnu, zove se "Head Above Water", a u njemu progovara o borbi s teškom bolešću.

Pjevačica se prvi put počela loše osjećati u 2014. godini, bila je strašno iscrpljena i konstantno premorena. Ipak, zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid koja je također bolovala od lajmske bolesti - počela je sumnjati o čemu se radi.

Lavigne, koja iza sebe ima dva propala braka, ne žali ni zbog jednog i opisuje bivše supruge kao dobre kanadske momke. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije