NA INSTAGRAMU

Žanamari pitala prijatelja što njezine fotografije čini provokativnima, pogledajte što joj je odgovorio

Foto: instagram
1/3
07.01.2022.
u 19:43

Žanamari je pozirala u kaputu i kožnim hlačama s raspuštenom kosom, a u opisu objave je istaknula da želi provjeriti drži li prijateljeva teorija vodu.

Glazbenica Žanamari Perčić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju snimljenu u kupaonici, a posebno se istaknuo opis koji je stavila. Žanamari je pozirala u kaputu i kožnim hlačama s raspuštenom kosom.

"Pitala sam prijatelja što je to zaboga toliko provokativno na mojim fotkama?!? Kaže on - Pogled! Pa evo još jedna 'provokativna'. Da vidimo jel teorija drži vodu", napisala je glazbenica te dodala nekoliko emotikona. 

U komentarima su joj pratitelji uputili komplimente. "Prekrasna", pisali su. "Predivna si", dodali su, a ostavili su i emotikone vatre. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Žanamari na društvenim mrežama posljednjih dana objavljuje fotografije s dočeka nove godine. U ovu godinu glazbenica je ušla u društvu svoje obitelji. Također, u posljednje vrijeme  ističe i koliko naporno trenira a razvila je i svoj hashtag 'pauza je nikad'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije