druga osoba

Za ovim negativcem iz 'Titanica' žene su bile lude, a pogledajte kako izgleda u 56. godini

Foto: profimedia
1/3
06.06.2021.
u 19:27

Billy Zane uživao je popularnost zahvaljujući ulozi u "Titanicu" a na njegov šarm pala je i naša manekenka Jasmina Hdagha.

Zlikovca Caledona Hockleyja u kultnom filmu "Titanic" glumio je Billy Zane koji je nakon uspjeha "Titanica" počeo uživati popularnost pogotovo kod ženskog dijela publike. Zane je kasnije glumio u brojnim filmovima ali s nijednom ulogom nije uspio ponoviti uspjeh kakav je doživio s likom negativca Caledona u "Titanicu" koji je osvojio 11 Oscara.

Zane je od ranog djetinjstva htio biti glumac i nije iznenadio roditelje kada im je rekao da upisuje glumu, a istim stopama krenula je i njegova sestra Lisa koja je glumica i pjevačica. Tijekom najveće popularnosti bio je uvijek na samom vrhu lista najpoželjnijih glumaca Hollywooda, ali u zadnje vrijeme ovaj 55-godišnji glumac malo je zapostavio svoj izgled i očito više ne vježba redovito jer je dobio koji kilogram viška.

Njegov imidž više nije tako zavodljiv kao prije ali sijeda brada i dalje ga čini velikim šarmerom. Na njegov šarm još 1989. godine pala je glumica Lisa Collins s kojom je bio u braku šest godina. Nakon toga je bio zaručen s glumicom Leonor Varela, a nakon raskida tih zaruka upustio se u vezu s britanskom glumicom i manekenom Kelly Brook i s njom je bio tri godine.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Zane je bio u vezi i s hrvatskom manekenkom Jasminom Hdaghom ali ta veza nije potrajala duže od godinu dana. Trenutno je zaručen za manekenku Candice Neil s kojom je dobio dvije kćeri. Tijekom pandemije dok nije imao nikakvih glumačkih projekata sasvim se posvetio slikanju koje mu je velika strast i dosad je imao nekoliko izložbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije