NEMA VIŠE AUTOMATSKI

WhatsApp uvodi veliku promjenu: Ovu informaciju više neće moći vidjeti bilo tko

WhatsApp
14.12.2021.
u 18:40

'Otežat ćemo ljudima koji se ne poznaju da vide informaciju o online prisutnosti', kazali su iz WhatsAppa

WhatsApp će uskoro predstaviti novu značajku koja će omogućiti automatsko sakrivanje informacije o tome kad ste zadnji put posjetili popularni servis za čavrljanje, i to od ljudi s kojima nikada niste razgovarali, piše The Verge.

Dosad je ta opcija u startu bila podešena tako da svi automatski vide ovu informaciju, a sada se ograničava na one koje ste dodali.

'Otežat ćemo ljudima koji se ne poznaju da vide informaciju o online prisutnosti', kazali su iz WhatsAppa, prenosi Tportal.hr

Opcija da samo kontakti vide zadnju aktivnost i prije je bila dostupna, ali nije se uključivala automatski. Također, tu je i opcija da nitko nikada ne vidi kad ste zadnji put bili aktivni, koju je, želite li to, također potrebno odabrati.

Ovo nije jedina promjena o kojoj se razmišlja. Na WhatsAppu će se aktivnosti moći sakriti i od određenih kontakata, a najavljeno je i uvođenje poruka koje se automatski brišu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije