više od dva mjeseca izbivanja

Vratila se još jača: Bekvalac je prvi put pjevala nakon napada

25.06.2018.
u 08:09

Prije nego što je Nataša izašla na pozornicu, dočekala ju je poruka nepoznatog udvarača. Zaljubljeni muškarac smatra da je pjevačica jaka žena

Pjevačica Nataša Bekvalac (37) je prvi put nakon obiteljskog zlostavljanja izašla na pozornicu i zapjevala. Njezin nastup na beogradskom splavu publika je jedva dočekala.

Prije nego što je izašla na pozornicu, dočekala ju je poruka nepoznatog udvarača. Zaljubljeni muškarac smatra da je Nataša jaka žena. Naziva je svemirom, suncem, mjesecom, ali i oblacima. Pjevačica je, napisao je, njemu sve. Ostavio joj je svoj broj i čeka da mu se javi, piše 24sata.hr. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Moja lijepa Nataša. Večeras sam iz Beča došao samo zbog tebe. Ali nemam snage prići ti. Ja ću te zaštititi, čuvati i voljeti - napisao je obožavatelj Nataši.

Bekvalac je prvi put pjevala nakon više od dva mjeseca izbivanja iz javnosti i napada muža Luke Lazukića (37) na nju. Prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv njezina muža Lazukića kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom.

Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na tri godine. Također su mu produljili mjeru zabrane prilaska i komunikacije s Bekvalac koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. Natašina bol kao da se utišala pa je pjevačica na poseban način najavila svoj povratak na scenu.

“Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš, neće me boljeti gdje god me udariš. Svoje mi poraze lijepiš na obraze i sada vidim da ista sam ko’ ti”, stihovi su njezine pjesme “Najgora”. Splav na kojemu je Bekvalac pjevala bio je prepun, a obožavatelji su je zasipali cvijećem i ljubavnim porukama.

Razumiju se

Natašina šogorica Ana Kalinić rekla je da je njezin brat psihijatrijski slučaj i žali zbog neugodnosti koje joj je napravio. Neustrašiva pjevačica je prvi put nakon obiteljskog nasilja izašla na pozornicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije