LUKSUZNI STAN

Vlaho Arbulić pokazao unutrašnjost doma u kojem živi s Tatjanom Dragović, kupaonica oduzima dah

26.10.2022.
u 21:12

U prostoriji se nalazi velika staklena tuš kabina, a cijela kupaonica prekrivena je bijelim mramorom. Detalj koji je sve oduševio je i prozor pun cvijeća, s pogledom na grad

Glazbenik Vlaho Arbulić (32) na Instagramu se pohvalio stanom u centru Zagreba u kojem živi s partnericom Tatjanom Dragović (44) i kćeri Luce. U Instagram Storyjima objavio je  sve prostorije njihova prostranog i luksuznog doma, a bilježio je i kako je teklo njegovo uređenje. Osim toga, objavio je i kako izgleda kupaonica. 

U prostoriji se nalazi velika staklena tuš kabina, a cijela kupaonica prekrivena je bijelim mramorom. Detalj koji je sve oduševio je i prozor pun cvijeća, s pogledom na grad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

 

Podsjetimo, Vlaho je nedavno za InMagazin kazao kako je u rodnim Konavlima počeo graditi kuću jer se želi jednog dana kada bude u mirovini vratiti živjeti tamo gdje su mu korijeni, a na pitanje hoće li i njegova supruga Tanja prihvatiti jednog dana život izvan gradske vreve, Vlaho kaže: 

- Pa zašto ne, mislim da to ona želi, bar sad čak više nego ja. Sretan je što je i njegova kći Luce vezana za Konavle i što s veseljem svaku put dolazi u kraj u kojem je on odrastao.  

- Kad vidim da ona samoinicijativno voli doći ovdje i da je vezana za babu, da je vezana za ovaj kraj, da jedva čeka i da najviše voli provoditi tu pogotovo ljeti, meni je stvarno srce puno - ne skriva Vlaho.  

- Konavle su nekakvo moje utočište i naravno da to ima nekakvu sentimentalnu vrijednost jer sam tu odrastao, ali mislim da objektivno i ljudi i gosti i prijatelji koji dođu ne kriju oduševljenje ovim krajem i presretan sam radi toga - ispričao je Vlaho.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije