PROŽIVJELI HOROR

Više ne šuti o tome: Lepa Brena o najvećoj drami njene obitelji

Foto: Promo
1/2
08.05.2018.
u 12:19

Stefanova otmica je za mene kao kada doživite metastazu raka i preživite je. To je priča koja nikada neće biti završena, izjavila je pjevačica o otmici njenog sina koja se dogodila 200. godine.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović prije 18 godina prolazili su kroz najgoru životnu dramu kada im ispred kuće u Beogradu otet sin Stefan. 

Pjevačica je dugo odbijala govoriti o otmici, ali u posljednje vrijeme otkriva detalje tog nemilog događaja. Blic prenosi izjave pjevačice o ovoj temi koje je dala za Glamur.

- Stefanova otmica je za mene kao kada doživite metastazu raka i preživite je. To je priča koja nikada neće biti završena. Kao da imate ćeliju u sebi koja se može bilo kada razviti . Mi smo obitelj koja o tome stalno priča. Za sve, posebno za nas roditelje je strašno što se dogodila takva kriminalna stvar a da država nije učinila ono što je trebalo. Otmičari nisu pronađeni i kažnjeni, policija nije završila svoj posao. - izjavila je.

Stefan je otet pod okolnostima koje još uvijek nisu razriješene, a Lepa Brena i njen suprug tada su zamolili medije da ne izvještavaju o ovom slučaju. Bračni  par je platio dva i pol milijuna maraka otmičarima koji nisu pronađeni. Lepa Brena poručuju kako policija i država, ako misle da ovaj slučaj treba riješiti do kraja, to trebaju napraviti podalje od medija.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije