NAJAVA ALBUMA

VIDEO Severina iznenadila novim duetom. Novu pjesmu snimila s 'čudom od djeteta'

Foto: Jelena Balić
1/2
26.06.2018.
u 14:22

Ljuba Stanković je čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, hvali Severina malog Ljubu.

Ususret nadolazećem albumu 'Halo', Severina je danas u podne predstavila još jedan novi singl koji će se na njemu naći. 

Riječ  je o pjesmi 'Tutorial', za koju glazbu i tekst potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu suradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom 'Otrove'. U  pjesmi 'Tutorial' došlo je i do jedne nove suradnje – Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković. 

 

 

''Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'. 

Zahvaljujem se i redatelju spota, Petru Pašiću i njegovim suradnicima, što su mi ispunili želju, jer sam oduvijek htjela mačevati.– rekla je Severina. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije