GODINE SU SAMO BROJ

Video rasplesanog 82-godišnjeg djedice postao viralni hit! Pogledali su ga milijuni

GODINE SU SAMO BROJ
10.06.2016.
u 21:02

John Hetlinger je 82-godišnjak koji je zapalio pozornicu showa America’s Got Talent i oduševio milijune pred malim ekranima.

Kad je u četvrtak navečer 82-godišnji John Hetlinger izašao na pozornicu showa America’s Got Talent odjeven u jednostavne bež hlače i običnu bijelu majicu, od njega nitko nije očekivao ništa posebno. No, kada je djedica zapjevao pjesmu Bodies heavy metal benda Drowning Pool, odmah je bilo jasno da će se ovaj nastup pamtiti. 

Ovaj umirovljeni pilot oduševio je i publiku i žiri, a njegov je nastup na YouTubeu pregledan gotovo četiri milijuna puta.

America’s Got Talent pratimo otkako je krenuo s prikazivanjem jer je show stvarno zabavan. Moja žena mi je često znala reći da bih se trebao prijaviti i ja sam je poslušao”, ispričao je John.

Prvo je želio nastupiti s pjesmom You Never Even Call Me By My Name Davida Allana Coea, no onda se ipak predomislio, a s obzirom na oduševljene reakcije svih koji su njegov nastup vidjeli, nije pogriješio. Iako inače sluša country i pop glazbu, ovu pjesmu je sasvim slučajno otkrio u karaoke baru koju je na takvim zabavama počeo izvoditi. No zna zapjevati i pokoju pjesmu od Elvisa Presleya, ali i od Rickyja Martina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije