Hrabro

(VIDEO) Mačku pukao film! Natjerao je medvjeda u bijeg

29.06.2022.
u 07:41

Neustrašivom kanadskom mačku, koji redovito tjera pse koji se približe njegovoj kući, ni veliki medvjed koji je dolutao iz šume nije bio preveliki zalogaj.

Pokazala je to video snimka njihovog susreta na prilazu kući u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija.

Braća Gevin i Cameron ukrcavali su stvari za kampiranje u automobil kad su shvatili da je pred njihovom kućom crni medvjed, a njihov dvogodišnji bengalski mačak Tiger koji korak dalje, ispričali su za Global news, prenosi Avaz.

- Nisam odmah primijetio, ali moj mali mačak bio je tamo. Bio je par koraka od medvjeda, bojao sam se da će ga pojesti - rekao je Gevin.

Gevin je pokušao udaljiti Tigera, no mačak se nije odazivao na pozive pa je Gevin počeo snimati susret koji je objavio na TikToku.

@blasterbrawls i opened the door and saw this. #bengal#bear#bearfight#bearfunny#catvsbear #northvancouver #blasterbrawls #wildcat ♬ original sound - blasterbrawls

Cameron, koji je također posmatrao susret, kazao je kako je bio iznenađen kada je vidio da se Tiger nakostriješio i krenuo prema medvjedu i u par sekundi otjerao krupnu životinju.

- Vidio sam kako je mačak upravo otjerao medvjeda i nisam mogao vjerovati - rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije