UVIJEK SMRTNO OZBILJNA

Victoria Beckham proslava 44. rođendana bez osmijeha na licu

17.04.2018.
u 18:15

Supruga Davida Beckhama i majka četvero djece, nekada slavna pjevačica, a danas poznata dizajnerica na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom sa slavlja na kojoj pozira sa svojom djecom, kćeri Harper te sinovima Brooklynom, Romeom i Cruzom. No ni to nije smekšalo Victoriju Beckham te je i na vlastiti rođendan bila 'smrtno ozbiljna'

'Rođendanska večer s mojim bebama. Volim vas', napisala je Posh Spice pored fotografije koju je objavila na Instagramu, prenosi Tportal.hr.

Njoj je pokeraško lice očito urođeno i već se odavno zna da se Victoria Beckham nikad ne smije, ali se zato smiju njezina djeca koja na fotografiji izgledaju kao da slijede majčine korake. 18-godišnji Brooklyn, 15-godišnji Romeo, 12-godišnji Cruz i šestogodišnja Harper su na maminom slavlju bili potpuno stajliš.

Ranije je bivša pjevačica i modna dizajnerica objavila fotografije iz Disneylanda. Dok je Brooklyn Beckham partijao na Coachelli, David i Victoria s Romeom, Cruzom i Harper uživali su u zabavnom parku. Bivši nogometaš potpuno se uživio sa šiltericom s ušima Mickeyja Mousea. Victoria je to prokomentirala riječima: 'Nisam baš sigurna što da mislim o ovim ušima.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije