poslala pismo 'mlađoj sebi'

Victoria Beckham je požalila: Nisam smjela dirati svoje grudi

Victoria Beckham
Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
12.01.2017.
u 18:11

Supruga bivšeg nogometaša ne bi otišla na operaciju grudi, kada bi mogla vratiti vrijeme. Ona je tada bila nesigurna zbog izgleda, a za to krivi svijet mode i njihovu iskrivljenu viziju ljepote

Kad bi se mogla vratiti u prošlost, Victoria Beckham (42) ne bi otišla na operaciju povećanja grudi. U pismu koje bi 'poslala mlađoj sebi' poručila bi si da više cijeni 'ono što ima'.

- Tada to nisam shvaćala. To je bio znak nesigurnosti. Budite zahvalni na onome što imate - napisala je.

Kaže da su za nesigurnost mladih djevojaka krive kozmetička i modna industrija koje nalažu trendove kojima se cure tada prilagođavaju.

- Dopusti svojoj koži da diše, nosi manje šminke - poručila je Victoria, prenosi 24sata.hr.

Nakon 17 godina braka s Davidom Beckhamom (41) vjeruje da 'ljubav na prvi pogled zaista postoji'. Upoznali su se devedestih, a prilikom prvog susreta bila je pripita.

Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL

- Ovo je djevojka za mene i imat ću je. Ona je moj ideal savršene žene. Ako će me htjeti bit ćemo zauvijek zajedno - rekao je David nakon što ju je 1996. zamijetio u videospotu 'Say You'll Be There'.

Danas imaju četvoro djece, Brooklyna (17), Romea (14), Cruza (11) i Harper (5).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije