petak, 3.kolovoza

Veliki koncert Miroslava Škore u Herceg Etno selu Međugorje

Miroslav Škoro
05.07.2018.
u 11:11

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert, nakon dugih 7 godina, u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela. Koncert je najavljen u petak, 03.kolovoza 2018. godine s početkom u 20.30 sati, pod pokroviteljstvom Džajić commerce, Elektroprivrede Hzhb, i Leda.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Hercegovini, na mnogim manifestacijama i događanjima.

Na svojstven način, u dvosatnom program, zabavljat će publiku, te otpjevati neke od svojih najvećih hitova poput Šumi, šumi javore, Sude mi, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, a i neke novije pjesme.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako doktor ekonomskih znanosti, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma na kojima se nalaze neki od najljepših stihova ikad posvećeni ljubavi i domovini.

Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima, pa je tako osmislio i bio voditelj dvije zabavno-glazbene emisije Država, selo, grad i Pjevaj moju pjesmu. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem regije, kao i u dijaspori.

Ovaj koncert uvertira je u veliku turneju povodom proslave 30 godina postojanja bezvremenskog hita “Ne dirajte mi ravnicu”, koja će započeti sa koncertom na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti preko sustava kupikartu.ba, ili na recepciji Herceg Etno sela, te od sutra na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije