SPREMA NOVI ALBUM

Već se godinama bori s posljedicama teške nesreće, a sad ima dobru vijest: 'Više me ništa ne boli'

Ozzy Osbourne
Press Association/PIXSELL
01.10.2023.
u 19:47

2023. bila je još jedna teška godina za Ozzyja Osbournea. Pjevač Black Sabbatha bio je prisiljen otkazati svoju dugo očekivanu turneju "No More Tours 2" u veljači i objavio je potpuno povlačenje s turneja

Legendarni heavy metal glazbenik Ozzy Osbourne (74) izvijestio je da se oporavlja nakon nedavne operacije i najavio da planira snimiti "dobar rock album" 2024. godine, objavio je portal Metal Hammer.

2023. bila je još jedna teška godina za Ozzyja Osbournea. Pjevač Black Sabbatha bio je prisiljen otkazati svoju dugo očekivanu turneju "No More Tours 2" u veljači i objavio je potpuno povlačenje s turneja. U nedavno obnovljenom podcastu "The Osbournes", Ozzy je opisao ozljedu kralježnice koja mu je zadavala mnogo problema u posljednjim godinama, priznavši da je mislio da je "slomio vrat".

Ozzy Osborune

 

 Ali u novom intervjuu za Metal Hammer, legenda heavy metala ponudila je pozitivne novosti o zdravstvenom stanju nakon "posljednje operacije" u rujnu.

“Sada sam imao sve operacije, hvala Bogu,” kaže. “Osjećam se dobro – samo se otegnulo. Mislio sam da ću stati na noge prije nekoliko mjeseci, jednostavno se nisam mogao naviknuti na ovakav način života, stalno mi nešto nije u redu. Još ne mogu normalno hodati, ali me više ništa ne boli i operacija kralježnice prošla je odlično.”

Osim toga, Ozzy također daje optimističnu prognozu za 2024. godinu, uključujući planove za snimanje novog albuma. "Pripremam se", kaže odlučno.

"Već sam napravio dva albuma nedavno [2020. "Ordinary Man" i 2022. "Patient Number 9" (oba je producirao Andrew Watt), ali želim napraviti još jedan album pa se vratiti na turneju", kazao je.

Upitan za pojedinosti, Ozzy je priznao da ima studio u svom domu u Velikoj Britaniji i nada se ponovnom susretu s Andrewom Wattom. "Sada počinjem raditi na tome, a snimat ćemo u ranom dijelu iduće godine", kaže. "Želim si uzeti vremena za ovaj album!", pojasnio je.

Dok Ozzy kaže da se osjeća mnogo bolje nego posljednjih godina, priznaje da je još prerano za konkretne planove, uključujući propuštanje  premijere baleta Black Sabbath u svom rodnom gradu Birminghamu, kojoj su prisustvovali njegovi bivši kolege iz benda Black Sabbath Tony Iommi i Geezer Butler, kao i njegova supruga Sharon.

"Dao bih sve da idem s njom (na premijeru) u Birminghamu", kaže. "Jednostavno je prerano, ne mogu putovati."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije