POSEBAN POVOD

Una Čolić posvetila dirljivu objavu ocu Zdravku i objavila nikad viđenu fotku: 'Moj si ponos, volim te'

Una Čolić
Instagram
30.05.2023.
u 20:08

Zdravko Čolić danas slavi 72. rođendan, a svoj dan proslavio je u krugu obitelji. Javnu čestitku dobio je i od kćeri Une koja je mnoge raznježila emotivnom porukom koju je uputila ocu

Miljenik ženske publike, legendarni pjevač Zdravko Čolić, danas slavi 72. rođendan, a tim povodom na društvenim mrežama oglasila se i njegova kći Una (20). Na svom Insta Storyju objavila je fotografiju na kojoj pozira s ocem te mu uputila dirljivu poruku.

- Sretan rođendan najboljem tati! Moj ponos, volim te - napisala je Una koja je na svom Instagramu profilu koji prati više od 42 tisuće pratitelja otkrila i da je njezin otac svoj dan proveo s obitelji, a nakon ručka nazdravili su i šampanjcem. 

 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

 

Inače, Čolić je rođen 30. svibnja 1951. godine u Sarajevu. Odrastao je u skromnoj obitelji, otac mu je radio u miliciji, dok mu je majka bila domaćica. Ljeto je volio provoditi kod bake i djeda u Trebinju pa mu je povratak u Sarajevo uvijek teško padao. Kao dječak se bavio sportom, prvo nogometom u juniorima "Željezničara", a onda i atletikom. Na jednom natjecanju osvojio je drugo mjesto, odmah iza tadašnje atletske zvijezde Nenada Stekića.  Volio je i glumu, pa je primljen i u Pionirsko pozorište, gdje je igrao u predstavama "Dječaci Pavlove ulice" i "Kekec i Mojca". Glazba mu je bila hobi, učio je gitaru i išao u glazbenu školu. S prijateljem Bracom Isovićem svirao je za društvo u parku, a u svom su kvartu bili poznati kao duet Čolić i Isa s Grbavice. Na nagovor prijatelja  u trećem  razredu srednje škole prijavio se na natjecanje pjevača amatera. Osvojio je drugo mjesto, a s prvim novcima koje je dobio od pjevanja je otišao na ručak u Dubrovnik. Danas je jedan od najtraženijih i najpoznatijih glazbenika u regiji, a kad nije na pozornici vrijeme provodi u društvu supruge Aleksandre s kojom se vjenčao 2001. godine i njihovih kćeri Une i Lare. 

Inače, Una je prava zvijezda Instagrama, a svoj glamurozan život često dijeli s pratiteljima. Završila je privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a prošle je godine upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. Una se na društvenim mrežama često pohvali putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima, a pažnju plijeni i svojim atraktivnim izgledom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije