SIMON BARNES

Umro glumac koji je utjelovio Tinky Winkyja

23.01.2018.
u 15:21

U odijelo ljubičastog Teletubbiesa, koji nosi torbice, počeo se odijevati 1997., a u dječjoj emisiji na BBC-u glumio je četiri godine.

Glumac  Simon Barnes, najpoznatiji po ulozi Tinky Winkyja u popularnoj dječjoj seriji Teletubbies, umro je u 52. godini. Otac troje djece, koji je kazao kako je snimanje Teletubbiesa bilo "kao da pjeva u Beatlesima ili grupi Take That" umro je samo četiri dana nakon asvog rođendana, a uzrok smrti još se ne zna.

U odijelo ljubičastog Teletubbiesa, koji nosi torbice, počeo se odijevati 1997., a u dječjoj emisiji na BBC-u glumio je četiri godine. - Uvijek me ljudi pitaju je li Tinky Winky gay. Ali taj bi lik trebao imati tri godine pa mi je to pitanje jako blesavo - rekao je Barnes koji je bio baletan i koreograf.

- Moj dragi ujak Simon napustio nas je tako nenadano. Bio je jako drag i talentiran. Svi su ga voljeli i zauvijek će ga voljeti - objavila je na Instagramu Barnesova nećakinja, glumica Emily Atack. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?