PUKLA LJUBAV

Umjesto svadbe razlaz! Nina Badrić ponovno je sama

30.10.2018.
u 14:30

Pjevačica Nina Badrić okončala je romansu s poduzetnikom Tinom Bralom s kojim je bila u vezi posljednjih godinu dana.

Ljubav više ne stanuje na adresi Nine Badrić i Tina Brale. Nakon godinu dana veze pjevačica i poduzetnik rodom iz Livna okončali su svoju romansu. Još ljetos sve se činilo idilično, pažljiv zaručnik pratio je Ninu po svim nastupima na Jadranu, a onda je odjednom uslijedio preokret. 

Prošli tjedan Nina je na koncert u Lisinskom za Zakladu Hrvatska za djecu stigla bez Bralove pratnje što je potaknulo šuškanja o njihovom razlazu. Ubrzo je uslijedila i potvrda ljubavnog kraha. Pjevačica je za magazin Glorija otkrila da je skinula prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom koji je dobila od svog sada već bivšeg zaručnika na romantičnom putovanju na Maldive. 

Svoju ljubav oduvijek su čuvali podalje od javnosti pa tako ni ne čudi da su se razišli mirno i bez ikakve pompe. Mnogi su priželjkivali Ninu ponovno vidjeti pred oltarom, no umjesto uplovljavanja u bračnu luku odlučili su da je za oboje najbolje da krenu odvojenim putevima. Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije